Maureen

Ik ben getrouwd met Gaston, mama van 2 kindjes en doktersassistente van beroep. 

Al snel na de geboorte van onze zoon Lucas merkte ik dat zijn slaapgedrag mij interesseerde. Je krijgt geen handleiding overhandigd, maar je krijgt wel vaak verschillende adviezen waardoor je je erg onzeker kunt voelen. Google is in deze ook niet je beste vriend! Ik vond het heerlijk om uren voor Netflix door te brengen met een slapende baby in mijn armen. Toen de tijd kwam dat ik weer moest gaan werken was dezelfde baby niet zo blij dat hij ineens in een bedje moest gaan slapen. Er waren in deze tijd nog weinig slaapcoaches bekend, waardoor ik een aantal boeken over slaap ben gaan lezen waar ik ontzettend veel uit heb geleerd. Het wekte mijn interesse steeds meer en daarom ben ik zelf de opleiding tot baby- en kinderslaapcoach gestart en heb deze onlangs succesvol afgerond! Mijn zoontje is een hele tevreden slaper geworden ondanks mijn struggles in het begin. 

2 jaar geleden is onze Loïs geboren en bij haar wist ik dat ik het vanaf het begin anders zou aanpakken. Ze gaat lachend naar haar bedje en wordt in de ochtend ontzettend vrolijk wakker! Wat een verademing! 

Door mijn eigen ervaring kwam ik er dus achter dat aandacht voor goede slaapgewoontes heel veel oplevert. En daarom wil ik jullie heel graag helpen met het krijgen van droomslapers. Dat maakt het ouderschap een stuk makkelijker én leuker! Kim

Mijn naam is Kim. Getrouwd met Caspar en mama van Mees. Samen wonen wij in het prachtige Wijnandsrade. In het dagelijks leven werk ik als doktersassistente in een huisartsenpraktijk en ben ik samen met Maureen sleepzzz gestart.

Sinds Mees geboren is vind ik zijn slaap erg belangrijk. Want als Mees goed slaapt, slapen wij ook goed. Daarbij is het zo dat ik niet goed overweg kan met slaapgebrek (toch Caspar!?). Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd over hoe slapen werkt en hoe wij onze kindjes daarin kunnen ondersteunen. Dat werpt zijn vruchten af, want onze Mees slaapt de klok rond. Dit is echt een genot!

Mees heeft een aantal slaapregressies door gemaakt. Dit vond ik zeer vermoeiend, ook al was het maar een korte periode. Vandaar dat ik graag andere ouders zou willen helpen. Zodat jullie weer vol energie aan een nieuwe dag kunnen beginnen! Ik werk met plezier als slaapcoach en hoop dat ik jou en je gezin mag ondersteunen in het oplossen van jullie slaapprobleem. Om te zorgen dat ook jouw kindje een echte droomslaper wordt!